De perfecte verzorgingscrème voor voeten met sterk vereelte zolen die bij uitdroging tot scheurtjes en kloven kunnen leiden. Bij regelmatig gebruik verzacht de klovencrème het eelt. Helpt tegen kloven en bevordert het herstel. Ook zeer geschikt voor de ruwe huid boven op de voeten. Na reiniging op droge voeten aanbrengen en in de huid masseren.

Voor het verfrissen van vermoeide, sterk belaste en branderige voeten en benen. De ijsgel wordt direct opgenomen door de huid en laat geen vetlaagje achter. Voorkomt nare geurtjes en stimuleert de oppervlaktecirculatie. Zachtjes in masseren, vooral op de gezwollen delen, van voetzool naar de dij toe.

 

Deze crème op basis van tea tree olie heeft een reinigende en verzorgende werking. De crème zorgt tevens voor een zuiverende en verzachtende resultaten. Na de reiniging aanbrengen en in masseren.

Deze peeling verwijdert snel dode huidcellen en oppervlakkige onzuiverheden. Stimuleert de cel vernieuwing en maakt de huid weer glad en zacht. De peeling aanbrengen op een goed gereinigde huid en met ronddraaiende bewegingen in masseren, totdat de peeling zich laat afrubbelen. Afspoelen met lauw/warm water. Daarna de voeten in masseren met Courtin voet of klovencrème

Tea tree olie van Courtin is een helende olie op natuurlijke basis en is veelzijdig in gebruik en veilig voor de meeste huidtypes. De krachtige Tea Tree olie heeft een verzachtende werking.