In de schoonheidssalon worden de schoonheidsbehandelingen uitgevoerd met het merk Dr.Belter.  Kenmerkend voor deze producten is de hoge concentratie werkstoffen die huidverbetering stimuleren. Dr. Belter producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. De producten zijn dierproefvrij en vrij van parabenen, minerale- en silicone oliën. Het is een compleet en professioneel verzorgingsconcept met 11 productlijnen geschikt voor elk verschillend huidtype, leeftijdsgroep en huidprobleem.

Dr. Belter line N
Line N is de basislijn van Dr. Belter voor de jongere huid en is speciaal voor de beginnende gebruiker. Producten uit deze lijn zijn voor alle huidtypen geschikt, zelfs voor de gevoelige huid. Ze bevatten zachte- en biologische werkstoffen die door de samenstelling hun elasticiteit en jeugdigheid (van de huid) doen behouden. De aangeboden producten in dit assortiment zijn geschikt voor jonge ongecompliceerde huidtypes en voor nieuwkomers op het gebied van huidverzorging met actieve ingrediënten.

Dr. Belter line A
Veel jongeren en volwassenen kampen met een zeer vette huid en daardoor een neiging tot de ontwikkeling van acné. Linie A biedt speciale en zeer effectieve producten om een zachte-effectieve behandeling van dit complexe huidtype te waarborgen. De formules zijn ontworpen om actief in te gaan tegen overtollige talgproductie, overmatig vette huid, ontwikkeling van puistjes en sterke groei van acné bacteriën met de resulterende aanmaak van vetzuren. Deze vetzuren leiden tot ontsteking van de talgklieren.

Dr. Belter Bio-Classica
De Bio-Classica verzorgingslijn is een speciale productlijn voor de rijpere huid en de veeleisende, moderne vrouw die gelijktijdig een sensuele en luxueuze gezichtsverzorging wenst. Er dienen producten gebruikt te worden die niet alleen rekening houden met de fysiologische kenmerken van de huidveroudering, maar deze ook tegen gaan. Het is bijzonder van belang dat de huid werkstoffen aangeboden krijgt die de vitaliteitsfuncties ondersteunen en de weerstand versterken, waardoor de huid een jeugdig aanzien behoud. Natuurlijke grondstoffen en hightech procedures zorgen ervoor dat de Bio-Classica verzorgingslijn aan deze eisen voldoet.

Dr. Belter Sensi-Bel

Het Sensi-Bel assortiment verzekert een bijzonder zachte, zinvolle en gebalanceerde huid-therapie voor de extra gevoelige huid. Het is een bron van ontspanning en welzijn voor erg gevoelige huidtypes waarbij de beschermende lipidelaag is verstoord. Het is vooral effectief voor de verzorging van de huid met de neiging tot eczeem, couperose, of in het ernstiger stadium Rosacea. Alle producten in deze serie zijn getest om dermatologische ondersteuning te verzekeren en zijn vrij van geur- en kleurstoffen.

Dr. Belter Ocula

De Ocula lijn bereikt een succesvolle balans tussen natuurlijke, huid identieke en voornamelijk compatibele ingrediënten en effectieve, zeer vernieuwende, maar tegelijk niet irriterende actieven. De producten hebben een heerlijk ontspannende en kalmerende werking op de ogen en verminderd droogte, rimpels en wallen, terwijl het ook voortijdige weefsel uitputting voorkomt. 

Dr. Belter Man 

De Man lijn biedt specifieke zorg voor de veeleisende mannen huid. De wetenschappelijk gefundeerde producten houden rekening met de bijzondere behoeften en eigenschappen van de huid.
Ze neutraliseren de effecten van veelvuldig scheren, de belasting door stress, vervuiling en het natuurlijke verouderingsproces.

Dr. Belter Sun

De Sun verzorgingsproducten zijn ontwikkeld op basis van de meest recente wetenschappelijke kennis. De Sun protection producten voor de gevoelige huid zijn vrij van minerale olie, kleurstoffen en parfum.