Tandenbleken


Het tandenbleken gebeurt volledig op een natuurlijke wijze en bestaat uit 0% Waterstofperoxide. Er wordt alleen met natuurlijke producten gewerkt, waardoor de tanden niet beschadigen, het glazuur niet wordt aangetast en het dus 100% veilig is. 

Als u de eerste keer de tanden wilt bleken, dan zorgt een behandeling van minimaal 90 minuten voor het beste resultaat. De behandelingen van minimaal 90 minuten zijn bestemd voor de gele en witte tanden. De tijd die nodig is om uw tanden te bleken hangt af van de tint tanden die u voor de behandeling heeft. Zijn uw tanden redelijk geel, dan heeft de gel langer nodig om uw tanden te bleken. Ook duurt het bij wittere tanden langer om het verschil van wit naar nog witter te zien. 

Verder is het aan te raden om de tanden minimaal 2 tot 3 keer te bleken, maar dit hangt af van uw wensen en de witte tint die u met uw tanden wilt bereiken.

 

 

Tandenbleken                              
30 min             €30,00          
45 min             €40,00         
60 min             €55,00       
90 min             €80,00     
120 min           €100,00
         

 

Tanden polijsten

Een polijstbehandeling is absoluut niet te vergelijken met een tandenbleekbehandeling. Bij het tanden polijsten worden de tanden niet witter, maar wordt alle tandplak en aanslag van alle bereikbare tandoppervlakte verwijderd. Door het verwijderen worden de tanden gladder en wordt tandsteen voorkomen. Op ruwe plekken blijft namelijk veel gemakkelijker tandplak zitten, dan op gladde oppervlakten.
Een polijstbehandeling in combinatie met een bleeksessie zorgt dat een maximaal resultaat wordt behaald. Dit komt doordat de gepolijste tanden volledig schoon zijn en de bleekgel daardoor niet tegen wordt gehouden door mogelijke tandplak.

 

Polijsten €7.50
Wilt u voorafgaande het tandenbleken uw tanden polijsten, dan kost dit maar €5,00 extra.