Wimpers & wenkbrauwen

Wimpers

Lash volume lifting €42,00

Met een lash volume lifting worden de natuurlijke wimpers gekruld, waardoor wimperextensions en mascara's overbodig zijn. Tijdens de behandeling wordt een keratine booster en een 3d gold filler aangebracht die zorgen voor vollere en langere wimpers. Uiteraard worden de natuurlijke wimpers niet beschadigd.

Door een lashlifting kunt u 6 tot 9 weken genieten van perfect gekrulde wimpers zonder dat u zelf iets hoeft te ondernemen. Ook is de lifting bestand tegen water, douche, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Daarnaast kunt u alsnog een laagje mascara aanbrengen voor nog meer volume.

Lash volume lifting met verf €42,00

Heeft u natuurlijke lichte wimpers dan is de Lash volume lifting met verf de ultieme oplossing. Tijdens deze behandeling wordt naast de lifting van de wimpers, ook verf aangebracht. Door de wimpers tijdens de behandeling te verven, zullen de wimpers nog duidelijker zichtbaar zijn.

 

Wimpers verven €8,00

 

Wenkbrauwen 

Henna wenkbrauwen €27,50

De behandeling Henna wenkbrauwen bestaat uit het verven van de wenkbrauwen met henna. Henna blijft tot wel 12 dagen op de huid zitten en 3 tot 4 weken in de wenkbrauwhaartjes. Zo hoeft u zelf de wenkbrauwen niet meer bij te tekenen. Naast de henna worden de wenkbrauwen geharst, geknipt en geëpileerd.

 

Wenkbrauw shaping €22,50

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen geharst, geëpileerd, geknipt en geverfd.

 

Epileren €8,00

Verven €8,00

Harsen €8,00