Pedicure

Heeft u last van uw voeten, of wilt u graag uw voeten eens laten verwennen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. 

Tijdens een standaard pedicurebehandeling worden de volgende stappen uitgevoerd:

- Het desinfecteren van de voeten voor optimale hygiene;

- Het knippen van de teennagels;

- Verzorgen van de nagels en de nagelomgeving;

- Het verwijderen van overtollig eet;

- Het verwijderen van likdoorns;

- Behandelen van kalknagels en ingroeiende nagels;

- Het aanbrengen van een verzorgende voete crème.

 

Standaard pedicurebehandeling €28,00

Een standaard pedicurebehandeling wordt uitgevoerd aan de hand van de hierboven genoemde stappen.

 

Pedicurebehandeling met gellak €45,00

Een pedicurebehandeling met gellak bestaat uit een standaard pedicurebehandeling in combinatie met gelnagellak op de natuurlijke teennagels. Gellak blijft tot wel 14 dagen perfect zitten op uw teennagels, waardoor u zelf verlost bent met het bijhouden van de nagellak.

 

Pedicurebehandeling met nagellak, inclusief één nagellakpotje €37,50

De Pedicurebehandeling met nagellak, inclusief één nagellakpotje bestaat uit een standaard pedicurebehandeling, waarbij u het nagellakpotje met de uitgekozen kleur zelf mag houden. Zo kunt u thuis eventueel de kleur bijwerken!

 

Gellak op de tenen €28,00

Gellak is een gel in de vorm van nagellak dat wordt aangebracht op de natuurlijke teennagel. Aan de hand van deze methode blijft de gelnagellak tot wel 14 dagen mooi op uw natuurlijke teennagels zitten. Als na een tijdje de gellak op de teennagels is uitgegroeid dan kunt u een nieuwe afspraak maken om de gellak te verwijderen, of bij te werken.

 

Spabehandeling €32,50

Bij een spabehandeling worden de voeten extra in de watten gelegd. U kunt bij deze behandeling genieten van een voetenscrub, voetmassage en voetenmaskertje. Ook worden de nagels geknipt, schoongemaakt en worden eventueel de nagels gelakt met een nagellakkleur naar keuze. Het nagellakpotje met de gekozen kleur mag u na de behandeling houden.

 

Nagelcorrectie €17,50

Een nagelcorrectie is de oplossing voor uw kalknagels, ingescheurde nagels, of het missen van een stuk nagel. Bij een nagelcorrectie wordt de nagel gecorrigeerd met een speciaal ontwikkelde gel. Op deze manier kan de mycose niet tot nauwelijks doorgroeien onder de gel. De gel is doorzichtig, zodat de behandeling voor mannen en vrouwen bestemd is. Naast de nagelcorrectie kan gekozen worden voor een gellak, of nagellak, zodat de teennagels extra verzorgd zijn.

 

Nagelcorrectie in combinatie met een pedicurebehandeling €45,00

Bij deze behandeling wordt een standaard pedicurebehandeling uitgevoerd met daarbij een nagelcorrectie.