Fruitzuurbehandelingen

Een fruitzuurbehandeling is een peeling met fruitzuren. Het is een bewezen, natuurlijke en succesvolle behandelmethode voor diverse huidproblemen.

 

Fruitzuurbehandeling van Dr. Belter zijn geschikt voor:
-  Het verminderen van acne en acnelittekens;
-  Het verlichten van pigmentvlekken;
-  Het glad maken van fine lijntjes en rimpeltjes;
-  Het verbeteren van de cel vernieuwing;
-  Het verbeteren van de huidstructuur en fijne poriën;
-  Het verbeteren van een door de zon beschadigde huid;
-  Het verbeteren van de huidglans en een egale huidskleur.

De fruitzuurbehandeling geeft een strakkere, frissere en stevigere huid met minder oneffenheden. De eerste stap in het behandelproces begint thuis, zodat de huid kan wennen aan de fruitzuren. Hierdoor pakken de fruitzuren tijdens de vervolg behandeling nog beter op de huid. De tweede stap is na twee weken in de salon voor de peeling. Ten slotte wordt het vervolgplan voortgezet afhankelijk van het gekozen pakket.

Wat wordt gedaan tijdens de behandeling?
De behandeling start met het grondig reinigen en het beschermen van gevoelige en/of beschadigde plekken van de huid. Hierna wordt het fruitzuur aangebracht voor 3 minuten. Na deze 3 minuten wordt het fruitzuur verwijderd en wordt de huid geneutraliseerd met een speciale gel. Als de speciale gel is bewerkt, kunt u nog lekker genieten van een maskertje. Vervolgens wordt de Dr. Belter Hyrda Dayshield met factor 30 aangebracht voor een goede bescherming tegen de zon.
Om de huid nog een extra boost te geven aan voedingsstoffen, kunt u kiezen voor het aanbrengen van een ampul. Dit is zeker een aanrader, omdat de huid na de peeling geheel open staat om voedingsstoffen te ontvangen.

 
Wat moet je doen voor- en na de behandeling?
De thuisbehandeling bestaat uit één fluid, of olie. Deze hoeft alleen gebruikt te worden als nachtverzorging in de avond.
-  Skin Renewal Fluid 10%: een verzorgende, lichte crème gel/fluide. Te gebruiken voor de vroegtijdig verouderde huid,                                        de huid met grove poriën en de huid met een neiging tot acne;
-  Skin Renewal Oleo Serum 10%: innovatieve anti-aging oleogel. Te gebruiken voor de vroegtijdig verouderde huid,                                              de huid met rimpeltjes, de huid met grove poriën, de door zon beschadigde huid en de droge huid.

In principe is één product voldoende als voorbehandeling voor thuis. Wel is het noodzakelijk dat tijdens de kuur een dagcrème met factor 30, of een zonnebrandcrème met SPF 30 wordt gebruikt
De onderstaande crème, of sun protection cream is hiervoor een fijne aanvulling:
-  Dr. Belter Hydra Dayshield 30 beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, hydrateert en voedt de huid.                                                      Tevens zit er een zonbescherming van SPF 30 in.
-  Dr. Belter Sun Protection Face Elixir SPF 30 beschermt de huid tegen de zon.

 

Resultaten van de behandeling!

Na de eerste behandeling is er al meteen een zichtbaar resultaat, maar is het optimale resultaat nog niet bereikt. Om het optimale resultaat te boeken, kan het beste gekozen worden voor een kuur van een aantal behandelingen.
Verder mag u na de behandeling 48 uur niet in de zon, niet in de sauna, niet zwemmen en geen fructiese (groene verpakking) shampoo gebruiken. Dit komt doordat de huid als het ware “open” is en dit pigmentvlekken kan veroorzaken.

 

Wat kosten de behandelingen?
Een losse fruitzuurbehandeling kost €45
Een fruitzuurbehandeling in kuurvorm varieert per huidtype. Hierdoor kunnen prijzen verschillen, aangezien de prijs van een pakket gebaseerd is op de type huid (dit wordt precies berekent en besproken tijdens het kennismakingsgesprek). Voordat u begint met een behandeling, of kuur wordt eerst een kennismakingsgesprek ingepland. In het kennismakingsgesprek wordt gekeken naar uw huidtype en wordt ingeschat hoeveel behandelingen u nodig heeft. Om het probleem goed aan te pakken, krijgt u bij aanschaf van een pakket de bijbehorende crème mee naar huis. Hiermee kunt u de eerste behandelingen uitvoeren.
Let op! Wilt u een kuurbehandeling boeken dan moet het bedrag in een keer vooruit betaald worden!
De prijzen van het aantal behandelingen en bijbehorende producten:
3 x fruitzuurbehandeling €120,00;
5 x fruitzuurbehandeling €200,00 + gratis ampullen;
8 x fruitzuurbehandeling €320,00 + gratis Dr. Belter Sun Protection Face Elixir SPF 30 (T.W.V. €37,95);
10 x fruitzuurbehandeling €400,00 + gratis Dr. Belter Hydra Dayshield 30 (T.W.V. €49.95).