Nagelstyling

In de salon worden diverse nagelbehandelingen aangeboden. Om uw nagels te stylen kunt u kiezen voor gelnagels, acyrlnagels, gelnagellak en manicure. De producten die worden gebruikt zijn onder andere Magnetic en Pinkgellak. Door het ruime assortiment van deze merken, heeft u de keuze uit meer dan 200 kleurtjes en diverse nailarts.

 

Gelnagels €40,00
Bij gelnagels worden de natuurlijke nagels verstevigd, of kunt u kiezen voor een verlenging van uw nagels.

 

Acrylnagels €42,50

Bij acrylnagels worden de natuurlijke nagels verstevigd, of kunt u kiezen voor een verlenging van uw nagels.

Bijwerken van de nagels €32,50
Het bijwerken van nagels bestaat uit het opvullen van de vorige nagelset, echter zijn de kosten per afgebroken nagel €1,00.

Gellak €28,00
Gellak is een gel in de vorm van nagellak dat wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. Door deze methode blijft de gellak tot 14 dagen mooi op uw nagels zitten. Ook is gellak geschikt voor korte/dunne nagels. Bij korte/dunne nagels worden de nagels verstevigd, door middel van het aanbrengen van een rubberbasecoat. Hierdoor kunnen de nagels op een juiste wijze doorgroeien. Als de gellak is uitgegroeid, dan kunt u eventueel een nieuwe afspraak maken om de set bij te werken.

BIAB treatment €42,50

BIAB is een builder in a bottle van het merk the gel bottle. Het is een flexibele en verstevigende gel die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Biab is self-pinched dit betekent dat na vaker behandelen de nagel een C-curve krijgt. Dit maakt de nagel slanker en sterker. Verder zit er ook voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje gaat merken dat je natuurlijk nagels een stuk steviger worden. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10 free. Het laatste wil zeggen dat er geen chemische stoffen in zitten. De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. De kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn. Met name voor mensen met poreuze, dunnen nagels. Ook voor nagelbijters biedt BIAB een uitkomst. Je kunt hiervoor een traject straten waardoor je na een aantal behandelingen een langer nagelbed krijgt.